Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2018 19:45 - Война срещу децата ни - Сексуалното образование отвътре, Автор: shushulko, и otizvora.com Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 949 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Война срещу децата ни - Сексуалното образование отвътре  
Как хубаво се нареждат нещата за тези, които имат очи да видят и уши да чуят. Говорим тия дни за разни конвенции и за най-опасни бомби със закъснител, замаскирани зад пожелания за защита на жените. И ето че, като по поръчка, попаднах на този клип, който бързам да споделя с вас:

Това е филм, преведен от английски, който разкрива извращенията натрапвани принудително, със всестранното сексуално образование за деца, още от раждането им, и в предучилищната и училищната възраст. Не е за слаби нерви. Това не е нормално, да се показва на екрана, поради морални скрупули, но съвсем спокойно се показва пред очите на децата. 

Родители, бъдете активни и защитете децата си! Хората, които се опитват да прокарат това "образование" много добре знаят какво вършат, и разбират, че малките деца са най-податливи и беззащитни на чуждо влияние. “Някой“ се опитва да ги индоктринира с развратна идеология, което е само една от целите на това "образование". Едната от целите е, свободен достъп на педофилите до нашите деца. Всичко започва от убеждаването им, че в "това" няма нищо лошо. 

 Следват субтитрите от клипа,
https://www.youtube.com/watch?v=tM8HKeY0Cyc
срещу развращаването на децата:


Войната срещу децата, с програми на ООН за всестранно сексуално образование!

Изобличаване на всестранното сексуално образование

Това определено е атака, която ще се отрази фатално на възпитанието на децата ви...

Цитираме инструкции за учители, да питат учениците си, в класната стая, "как хората изразяват сексуалните си чувства"? Ето ви и неколко подсказани в учебника, отговора:

- с орален секс, мастурбация, с анален секс, с масаж, с държане за ръце, с докосване половите органи, един на друг, с думите „Харесвам те“.

Тук същественото е, че слагат знак на равенство, между „харесвам те“ и всичките други изредени отговори, като - анален секс, например.

Това е много повече от порнография. Хората, особено в пленарната зала, не поглеждат, какво гласуват. Това не го показват в новините по телевизията, и не ни питат, искаме ли децата ни в четвърти клас, да гледат и изучават такива книги.

В името на сексуалното образование, на децата се показват недопустими за деца, материали, които са били гласувани в Конгреса и от Върховния Съд.

Онлайн програмата за сексуално обучение на африканските юноши, наречена „Светът започва с мен“, казва на децата, че сексуалността включва орален секс и мастурбация. След това им казва, че си е техен личен избор, ако те искат да изгубят девствеността си. Показват им се детски снимки на голи момичета и момчета, в различна възраст, и после ги карат да посочват разликите в техните интимни части.

Родителите вероятно никога няма да узнаят това, понеже всичко се прави онлайн, извън дома.

Ученици в началното училище, до 9 годишна възраст, ги обучават, как да си слагат презервативи, и дори да ползват малки момичета, като ги учат, как да слагат презервативи на мъжки полов орган, а момчетата, как да слагат презерватив на момичетата, без знанието и съгласието на родителите. Те им дават листовки със съвети, как да уговарят сексуални контакти с други ученици. Например, като това: Може ли да ти сваля ризата? Възбуждам се, като ме докосваш тук. Да си сваля ли памталона?..

В Латинска Америка, където се намираме, все още има много бедност. Има общности, които нямат прясна вода и електричество. Но вниманието напълно е изместено от основните нужди. Вместо това, им дават всестранно секс-образование, без съгласието на родителите, с което променят нагласите на семействата.

 Сексуалното образование в Обединените нации

Брат ми Луис и аз имахме възможност да отидем в Обединените нации и да се изкажем в залата на ООН. Аз им разказах, как организацията “Планирано родителство“ раздава брошура за ХИВ позитивни (заразени със спин) деца, която ООН нарече „Здрави, щастливи и готини“. Брошурата е за деца със СПИН. Там ги учат, как да получават сексуално удоволствие, чрез мастурбация, е еднополови партньори, дори и да са пияни. Тази брошура, наречена „Здрави, щастливи и готини“, учи младите хора, да не разкриват своята Хив зараза (и да заразяват всички наред), ако не им е удобно да си признаят, че са заразени. Пише също, че които са ХИВ позитивни, когато се срещат с партньора си, могат да не слагат презерватив, и че това си било тяхна лична работа.

 Световната Здравна Органиозация

Стандартите на тази организация за секс-образование в Европа, предлагат, на деца от 0 до 4 годинки, да им се дава информация за мастурбацията, и право, да изследват половите си органи. А децата от 4 до 6 годинки, да се обучават за еднополовите взаимоотношения и да уважават различните видове сексуалност.

 Фондът на ООН за населението

Интересът на организации, като ФНООН и Международната федерация за семейно планиране е, да радикализират и сексуализират децата, като отстранят родителите от процеса на възпитанието на децата. ФНООН се опитвала да убеди моята страна (Науру), да променим позициите си, по въпроси, като, – репродуктивни права и всестранното секс-образование.

Госпожо председател на ФНООН, вие мислите, че можете да направите това, понеже Науру е най-малката страна членка на ООН?

А на нигерийското правителство бе казано от Западните страни, че ако не се включат, ще им бъде отказана чужда помощ.

 УНИЦЕФ

На стр. 89 на издаден от УНИЦЕФ наръчник за сексуално и репродуктивно здраве, се изреждат ситуациите, в които може да се получи сексуално удоволствие, вкл. сексуално ползване на предмети, животни, непълнолетни деца, и даже, без съгласието на хората, които са обект на сексуалната им агресивност. Това са устойчивите цели, определящи програмата на УНИЦЕФ, за следващите 15 години.

 Названието им е много, много убедително.

Това е Международната Федерация за планирано родителство и техните сдружения. Те имат пряко влияние върху заключителните документи, подготвени в ООН.

 ЮНЕСКО

Некои от целите на ръководството за сексуално образование на ЮНЕСКО включват, обучаване на децата, на 9 годишна възраст, на „сексуална стимулация“ и „дефиниция и функции на оргазъма“, а на 15 годишните, - „сексуалното удоволствие с партньор от същия или противоположния пол“.

 Планирано родителство

Програмата „Всичко е едно“, рекламирана от Международната Организация за семейно планиране, разкри многобройните манипулативни тактики използвани за сексуализиране на децата, чрез Всестранното сексуално образование (ВСО).

 ВСО прави фалшиви изказвания

Както и други ВСО програми, „Всичко е едно“ твърди, освен много други неща, че е базирано на доказано, цялостно, съобразено с човешките права, полово-чуваствително и културно-приемливо образование, което ще увеличи вземането на отговорни решения, от младите хора, ще намали процента на юношеската бременност и сексуално предаваните инфекции, вкл. ХИВ. „Всичко е едно“, обаче, както и повечето Сексуално-образователни програми, умело прикрива зад човешките права, пропагандирането на правото на аборт и на сексуално удоволствие...

 ВСО рекламира абортите

Те агресивно промотират абортите, със 112 препоръки. “Всичко е едно“, обсебващо насочва към сексуалните удоволствия, като ги споменава 62 пъти. Те насърчават многобройните сексуални актове и учат децата, как сексуално да стимулират себе си или партньора си, към оргазъм. За да изследват готовността им, те карат децата да попълват листовка, в която се твърди, че децата са готови за секс, когато се чувстват сексуално привлечен към другия човек. И когато не им е неудобно, да кажат на човека до себе си, какво им харесва сексуално. Учат ги, че човешките права включват и “сексуални права“ в т.ч. и предполагаемите права на “сексуално изразяване“ и правото да търсят сексуално удоволствие.

Зарибяването на децата със секс, обаче е бизнес за милиони долари, за подобни организации. Това е така, защото децата или “евентуалите клиенти“, веднъж сексуализирани, стават клиенти на Планирано родителство, и стават зависими от техните услуги.

Програмите за сексуално образование са прикрити зад много имена. Те може да се наричат Всестранно сексуално образование, Репродуктивно здравно образование, Образование за човешката сексуалност, Образователна информация за семейния сексуален живот, Превенция на бременност при тинейджърите, Превенция от изнасилвания, Програми срещу тормоза, Превенция на ХИВ/СПИН, и понякога дори Въздържание или Въздържание плюс образование.

Програмите на ВСО фалшиво твърдят, че предоставят подходящо за възрастта образование, основано на факти и здравно сексуално образование. И че то предпазвало от тийнейджърска бременност, сексуално насилие, болести предавани по полов път и ХИВ.

 Половото образование

Една от листовките, която ни притеснява най-много, е наречена “разнополов човек“. Те учат, че полът е спектър, от който можете да избирате, да бъдете каквото поискате. Може един ден, да сте изцяло жена, а на следващия, да се чувствате сякаш не сте, нито жена, нито мъж.

Честно казано, това е заблуждаващо, това е психическа гавра. Ние объркваме децата. От медицинска гледна точка, когато сексуалната свобода е приоритет, тогава страда сексуалното и психичното) здраве.

Вече има закон на Ориген, според който, децата на 15 години могат да променят пола си, за сметка на данъкоплатците, без съгласието на родителите. Учениците нямат право да пият аспирин в училище, без съгласието на родителите си, но (подтиквани от задължителното, и сатанинското, по същество, светско образование), имат право сами, без знанието и съгласието на родителите, да решават, да сменят пола си, с ужасни и непоправими последици, за цял живот!?

Корените на движението за сексуални права и за секс-образование идват от д-р Алфред К. Кинсли.

 

Той карал педофили, да измерват с хронометър, колко пъти децата могат да достигат оргазъм, за 24 часа. Днес секс-образованието се основава на философията, създадена от същия този Кинсли, че децата били сексуални, още от раждането си.

Кажи НЕ на секс-образованието, кажи НЕ на ВСО! Ние трябва да го спрем, ние трябва да направим всичко по силите си; трябва да застанем заедно, за да спрем тази атака срещу нашите деца. Те се ползват от финансиране и от огромна пропаганда, но ние знаем, че ако сме заедно, ще можем да направим нещо за семействата и за децата си. Ние спряхме програмата за секс-образованието на Кинсли в Хърватия. Време е родителите да кажат НЕ!

Моето семейство си е мое. Моята съпруга е моя, а аз съм неин. И нашите деца са си наши.

Обединете се и намерете начин да ги спрете, да не навлизат в страната ви. Мъжете трябва да се вдигнат в защита на семействата си. Относно сексуалните въпроси, бащите трябва да се изправят и да кажат: “Вие нямате право да говорите за сексуалност на децата ни. Ние ще се противопоставим, дори с цената на живота си, защото в това е и смисълът на живота“.

 Това се случва пред очите ни. Ако не направим нещо сега, всички ще носим вина.

За да научите повече, и за да подпишете петицията за спиране на Сексуалното образование, отидете на StopCSE.org

Заедно можем и ще защитим децата на света!

https://www.youtube.com/watch?v=tM8HKeY0Cyc

 Господи, благослови! Господи помилуй!




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Не знам
20.02.2018 20:49
Четвърти ден виси тоя пост и - 58 посещения. Невидима стена го огражда...
Не знам има ли надежда вече, освен, страх ме е да кажа, в Бога.
За нас и "Европа" ясно. Но случайно мернах по една руска ТВ, че уж с порицание, дават
десетина клипа със СЕКС НА ПУБЛИЧНО МЯСТО - в метрото, на улицата, в заведение... Е, позамъглили са кръгче една педя, но това е само ФОРМАЛНА защита на децата... Значи, медиите си провеждат СВОЯ политика, въпреки декларациите на държавните власти. Ми то, ако и в службите имат пета колона, ще стане като с разпадането на Съюза - народът гласува против разпадането, но плановете за спиране на разпада се провалили защото... нито една от дадените заповеди не достигнала до очакващите я изпълнители. Източникът не е надежден, но тая теза пасва на реалните събития като последно парче от пъзел
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702344
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031